EVU - Winnipeg Jets voittoon Hockey Base -turnauksessa Nokialla
Julkaistu: 22.04.2018 00.00

EVU - Winnipeg Jets voittoon Hockey Base -turnauksessa Nokialla

Kauden päätösturnaukseen kohti Nokiaa lähdettiin varhain sunnuntai aamuna kahden pelijoukkueen voimin (Winnipeg Jets ja Florida Panthers). Matkarasituksesta ei kuitenkaan ollut tietoakaan, kun pelit aloitettiin.

Turnausta pelattiin kahdessa 5 joukkueen lohkossa; vastassa oli HC Nokia, Uplakers, HaKi ja Kisa-Eagles. Pelit oli tasaista vääntöä puolin ja toisin; maaleja ladottiin ehkä vähän vähemmän kuin normaalisti. Taisi johtua siitä, kun pelattiin pientenmiesten kokoisiin maaleihin. Tarvittiin tarkkoja rannelaukauksia.

Loistavien turnausjärjestelyjen siivin Winnipeg Jets kukisti loppuottelussa katsomon hurjasti kannustaessa Kisa-Eaglesin tiukasti 2-1. Florida Panthers joutui taipumaan pronssiottelussa Uplakersille 4-0.

Winnipeg Jets: Justus Nykänen, Miska Heinonen, Jesper Tanskanen, Eemil Niiranen, Alex Asplund, Valtteri Heiskari, Rasmus Oikarinen, Lenni Posa, Jeremias Heikkinen, Aaro Sorvari ja Niklas Heikkinen.

Florida Panthers: Nicklas Jonninen, Miro Plotnikov, Santtu Rättö, Lukas Kunnas, Linus Kautonen, Milanna Miettinen, Joona Huhta, Viktor Serni, Veeti Halli, Rasmus Hopeasaari ja Eemil Vesto.

Turnaustulokset http://gameresultsonline.com/hc-nokia/hc-nokia-g11...

Joukkueenjohto kiittää pelaajia ja vanhempia kuluneesta kaudesta. Elokuussa sitten uudella sykkeellä uuteen kauteen.

Terveisin,
Jarmo

Seuran uusimmat