Taas mennään Myyrmäessä!!!!
Julkaistu: 24.02.2017 00.00

Taas mennään Myyrmäessä!!!!

Huikea viikonloppu edessä!!! Se on jo omaa tyhmyyttä jättää nämä taistot näkemättä. On meinaan Vantaan omat pojat aika lähellä päästä pudotuspeleihin SM-sarjassa. Nyt tarvitaan kotiyleisön tuki taakse. Mä lyön musat täysille, te lyötte käsiä yhteen katsomossa. Sovittu?

Jotain soraääniä kuulunut, että miksi allekirjoittanut kirjoittaa vaan C-junnuista. Jätän ne jutut omaan arvoonsa, sillä nyt ollaan niin ison äärellä, että huh huh. Tämä joukkue on meidän kruunun jalokivi. Toisaalta ensi kaudesta lupaan sen, että nollaseiskoja tulen seuraamaan todella läheltä ja siitä nipusta tarinaa riittää.

HPK ja TPS. Tässä sarjassa ei ole helppoja pelejä. Jututin tuossa muutama viikko sitten Kärppien C:n toimihenkilöitä, heidän mielestään kovatasoisin C-SM miesmuistiin. Kuka vaan voi voittaa kenet tahansa. Varmaan just näin. Uskon, että kuusi pinnaa on otettavissa viikonlopusta. Vaatii kyllä aika täydellistä suorittamista, isojen nimien on oltava maineensa veroisia. Haluan kuitenkin nostaa tällä kertaa framille yhden puolustajan.

Niklas Aropelto #5. Meitsi diggaa! Aktiivinen, pää pyörii ja aika monesti nostetaan jalalla, vaikka sitten riskin uhalla. Jotain alkukantaista, mutta niin kaunista. Pelirohkea jätkä, toimii!! Nostankin Niklaksen jokerikortiksi ottelun ratkaisijoita mietittäessä.

Laitetaan pikku betsit lopputuloksista. Tulosveto oikein ja olit paikan päällä katsomassa, kahviosta Hannen enkeleiltä makkaraperunat tai salaatti, Tsupari maksaa!! Vain yksi voi voittaa. Veikkaukset tämän tarinan perään kommentteihin. HPK kaatuu 5-1, TPS lähtee Turkuun 4-3 tappio niskassa...

NÄHDÄÄN HALLILLA!

-tsupari-

Seuran uusimmat