Otteluennakko: Kiekko-Vantaa C vs Blues
Julkaistu: 19.01.2017 00.00

Otteluennakko: Kiekko-Vantaa C vs Blues

Nyt on jääkiekkoromantikon unelmaottelu! Meille kaikille EVU-vanhemmille on varmasti tullut Blues tutuksi ihan sieltä Leijonaliigasta asti. Kärjistetysti joka toinen viikonloppu pelataan jotain Bluesin joukkuetta vastaan. Se pelaajamassa on kadehdittava! Nyt on kuitenkin muistutettava, että ei se määrä, vaan laatu! Espoossa on aina tehty loistavaa juniorityötä jääkiekossa!

Taas on coach Fagerströmin suojateilla aikamoinen vuori kiivettävänään, jos meinaavat pisteitä kairata. Toisaalta nämä lohipaidat rakastavat haasteita! Yhtään kiveä ei jätetä kääntämättä joukkueen edun nimissä! Mustelmia tulee ja niitä ollaan valmiita ottamaan. Juttelin eilen illalla hallin käytävällä Fagun kanssa tulevasta vastustajasta ja puheissa oli rehtiä kunnioitusta perjantain vastustajaa kohtaan. Vastaan tulee kuulemma todella luisteluvoimainen joukkue. Jokainen ketju pystyy lyömään painetta vastustajalle, tasainen ja laadukas nippu.

SM-karsintasarjassa tuli nuhaan espoolaisilta 3-5 ja 4-1. Näissä otteluissa torjuntoja Sebulle yhteensä toistasataa, huh huh. Nyt annetaan tuki meidän Myyrmäen ykkösjoukkueelle!!! IFK-pelissä katsojia oli 88, nyt pitäisi saada 120 rikki. Sovittu? Viime perjantaina näin jo paljon "uusia kasvoja" hallilla, ollaan oikealla tiellä. Evu-vanhemmat tuokaa pelimiehen alut hallille katsomaan laadukasta jääkiekkoa. Alakerran käytävillä on hyvät hippaleikit erätauoilla. Tämä on sitä kiekkokulttuuria, mistä lapset tykkää. Ei niiden junnujen tarvitse siellä olla yv-kuvioitaopettelemassa, yhdessä oloa ja Evu-henkeä! Vanhemmille suosittelen loistavan kiekkoviihteen lisäksi ihanan kahvio-Hannen listalta Burger-ateriaa chilillä lisättynä. Uskon, että pienellä lisähinnalla laittaa joku kahvion enkeleistä kynttilänkin pöytään. Paikka, jossa parisuhdettakin voi parantaa! Sellainen on meidän Myrtsi!

Minulla on ohut tunneside tähän Bluesiin. Lisa ja kumppanit tervetuloa Myyrmäkeen!!! Vietetään hieno kiekkoilta!!! Sovitaanko, että parkkeeraatte mersut ja bemarit vasemmalle puolelle hallia, me laitetaan toyotat oikealle????? Daavid vs Goljat, haaste on kova...

-tsupari-

p.sTuli mokattua, kun varasin parturin perheen "miehille" perjantaille klo 18. Myöhästyn alusta, tarvitsen tarkan raportin mitä on tapahtunut. Jep, ananasta ei enää näin harvaan kuontaloon laiteta! Hallilla nähdään!

Seuran uusimmat