Julkaistu: 23.09.2016 00.00

Pelipassit ja vakuutusturva

1. Pelaajan pelipassit ja vakuutusturva

Seuran jokaisella pelaajalla ikäluokissa G1-Ukot tulee olla voimassa oleva pelipassi, johon on liitetty sporttiturva tai oma vakuutus. Pelaaja/vanhempi hankkii pelipassin itse, linkki pelipassin ostoon tästä.

Sporttiturvan tuoteselosteeseen pääsee tästä. Tuoteselosteessa on myös ohjeistus, miten toimitaan vahingon sattuessa.

2. Luistelukouluun, EVU Hoki -liikuntakerhoon tai aikuisten pipolätkään ilmoittautuneet pelaajat on liitetty seuran hankkimaan tapahtumapelipassiin

Vahingon sattuessa jos kyseessä on tapahtumapelipassin alainen tapaturma tulee täytää oheinen tapaturmailmoituslomake ja toimita se liittoon teemu.vanhala@finhockey.fi lisäksi tulee tehdä pohjolaan normaali vahinkoilmoitus

Tapahtumapelipassin tapaturmailmoitukseen pääsee tästä.

Mikäli pelaaja siirtyy luistelukoulusta, EVU Hokista tai pipolätkästä otteluita pelaavaan joukkueeseen, pelaajalla on oltava kohdassa 1 mainittu pelipassi ja siihen liitetty sporttiturva tai oma vakuutus.

3. Valmentajien ja toimihenkilöiden pelipassi ja vakuutusturva

Jokaisella joukkueessa aitiossa toimivalla sekä joukkueenjohtajalla (=allekirjoittaa pöytäkirjan) tulee olla 28e maksava toimihenkilöpelipassi. Toimihenkilöpelipassi pitää sisällään OP:n tuplaturva-vakuutuksen kaikille henkilöille, jotka eivät ole vakuutuslain mukaisessa työsuhteessa seuran kanssa.

Pelaava toimihenkilö ottaa toimihenkilöpelipassin lisäksi normaalin pelaajapelipassin, jos hän toimihenkilönä olemisen lisäksi pelaa liiton sarjatoiminnassa.

Tuplaturvavakuutus ei kata pelaamisessa aiheutuvia vahinkoja (ei esim. pipolätkätoimintaa, lapsi-vanhempiluistelua, isät-pojat otteluita, mutta tällaisiin tapahtumiin osallistuvien aikuisten vakuutusturva voidaan hoitaa liittämällä henkilö seuran tapahtumapelipassiin).

Pelaajan sporttiturva on kattavampi vakuutus kuin tuplaturvavakuutus.

Tuplaturvavakuutuksen tuoteselosteeseen tästä.

4. Tuplaturva on myös seuran kaikkien vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutus.

Vapaaehtoistyöntekijän ei tarvitse olla seuran jäsen, vakuutus on silti voimassa.

Tapaturma voi sattua esimerkiksi talkoissa, valmennus-, koulutustapahtumissa, kilpailujen järjestelytehtävissä (esim. ottelun toimitsijatehtävät).

Myös matkalla vapaaehtoistyöhön sattuneet tapaturmat kuuluvat vakuutuksen piiriin.

Seuran uusimmat