Iltapäiväjäät alkoivat
Julkaistu: 15.08.2016 00.00

Iltapäiväjäät alkoivat

EVUn iltapäiväjäät käynnistyivät vauhdikkaasti.

Heti ensimmäisellä kerralla mukana oli 51 lasta, ikäluokista 2010-2002. Ennakkoilmoittautuneita on jo lähes 100 ja tavoitteena on saada kauden aikana mukaan ainakin 200 lasta.

Iltapäiväjäillä pelataan pihapelityyliin, pelejä on yht'aikaa käynnissä 3-4. Pakollisina varusteina jäällä ovat kypärä+ristikko, kaulasuojus, hanskat, luistimet ja maila. Polvi-, kyynärpää- ja alasuojien käyttöä suositellaan, mutta hartiasuojien ja jääkiekkohousujen käyttö näillä jäillä on kielletty.

Jäällä on joka kerta 2-3 ohjaajaa, jotka huolehtivat pelien sujuvuudesta ja turvallisuudesta. Lisäksi kentän laidalla on paikalla 1-2 huoltajaa.

Iltapäiväjäät ovat maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin Myyrmäen jäähallissa 1. Käytössä on ison kaukalon lisäksi myös yläjää ja jäille voidaan kerralla ottaa 60-70 pelaajaa. Kävijämääräää voidaan rajata ikäluokittain eri päiville, mikäli kävijämäärä sitä edellyttää.Näistä mahdollisista rajoituksista informoidaan ilmoittautuneita etukäteen sähköpostitse.

Opetus- ja kulttuuriministeriön tuki ja yhteistyö Vantaan liikuntapalveluiden kanssa mahdollistavat iltapäiväjäiden maksuttomuuden. Jäät ovat avoimet kaikille 6-14 vuotiaille lähialueen lapsille.

Iltapäiväjäille osallistuminen edellyttää ennakkoon ilmoittautumista nettilomakkeella osoitteessa evu.fi (suora linkki tästä). Ilmoittautumisen yhteydessä kerättävät yhteystiedot mahdollistavat tiedottamisen mahdollisista muutoksista jäävuoroissa ja auttavat ohjaajia ennakoimaan jäällä kävijöiden määrää.

Ilmoittautuminen tehdään kerran ja koskee syyskautta 2016. Mukaan voi tulla milloin tahansa kauden aikana.

Tässä kuvasatoa aloituksesta:



Seuran uusimmat