EVUssa jääkiekko on edullista!?
4.12.2017 15:12 Uutiset / Pääsivusto

No niin rakkaat lukijat, nyt tulee painavaa tekstiä! Viime vuodet julkisuudessa ovat velloneet keskustelut, kuinka jääkiekko on kallis harrastus. On korkea aika hyökätä vastaan ja lyödä pöytään faktoja.

Tämän kirjoituksen tarkoitus ei todellakaan ole kampittaa muita lajeja, siksi en käytä vertailuhintoja muihin seuroihin tai lajeihin. Jokaisella on oikeus tehdä valintansa omilla perusteillaan. Ennemminkin meillä Evussa kannustetaan monipuoliseen liikkumiseen, aivan sama mikä on ykköslaji.

Otetaan kolme näkökulmaa ja kolme eri vaihtoehtoa: Evun harrastekiekkokoulu, EVU Hoki ja Evu 07. Nollaseiskat siksi, että poikani pelaavat siellä ja tiedän mistä kirjoitan.

EVUN HARRASTEKIEKKOKOULU


Ilmainen. Loistava mahdollisuus tutustua jääkiekon alkeisiin jäähallissa valmentajien vetämänä. Kolme edellistä talvea tätä tehtiin Martinlaakson tekojäällä, nyt on katto pään päällä. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan!

EVU HOKI


200 euroa koko kausi. Valmentaja paikalla, myös maalivahdit lähes aina paikalla Evun eri ikäkausijoukkueista! Nyt syyskaudella meillä tulee olemaan yli 20 tapahtumaa jäällä. Myös viralliset harjoitusottelut rupeavat kohta pyörimään. Tästä tiedotetaan lähiaikoina isosti. Ai niin, kävimmehän me pelaajien kanssa Suomen maaottelussakin Hartsulla. Liput sisältyi kausimaksuun. Ei niin kallista, vai mitä? Ilmoittautuminen kevätkaudelle on alkanut!

EVU 07

135 euroa/kk, 10 kk. Nyt mennään sitten sinne ”kilpaurheilun” puolelle. Tapahtumia on niin paljon, että hirvittää. Pakkohan niissä ei ole käydä, mutta harvoin nuo pelaajat sieltä poissa haluavat olla. Jokaisena viikon päivänä on jollain nollaseiskojen ryhmällä treenit. Periaatteessa 5 kertaa viikossa jäällä. Tapahtumamäärään nähden todella edullista.


Ja sitten nämä epäilevät tuomaat ottavat esiin ”varusteet maksaa”-kortin. Mutta kun meillä Evussa on vastaus tähänkin. Varustepörssi kakkoshallissa takaa, että lompakkoa ei isosti tarvitse raottaa. Siellä on myynnissä käytettyjä varusteita. Haastattelin varustepörssin vetäjää (loistava Mika Harjula) ja hän sanoi, että sadalla eurolla saa varmasti koko paketin! Nämä on hieman eri hintoja, mitä media tuolta syytää.

Suosittelen lämpimästi Evun toimintaa jokaiselle lapselle. Anna lapsellesi mahdollisuus kokeilla jääkiekkoa pienellä kustannuksella!

Meidän perheessä tytär harrastaa taitoluistelua EVT:ssä ja pojat pelaa Evussa. Lapset hurahtaneet täysin hallielämään. Vapaaehtoiset päiväjäät jopa hieman rajoittavat työntekoa, mutta elämä on valintoja täynnä.

Jaska Tsupari


Lisätietoa eri vaihtoehdoista

Avoin, maksuton luistelu- ja kiekkokoulu 4-8 vuotiaille

Avoin, maksuton harrastekiekkokoulu 9-13 vuotiaille

Luistelu- ja liikuntakoulu 3-7 vuotialle

Leijonakiekkokoulu 4-8 vuotiaille

EVU Hoki 9-15 vuotiaille

EVUn varustepörssi


   
Lisää uutisia
EVU 09
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat