YKKÖS- ja kakkossijat Evulle Ruotsin Nations Cupista
Julkaistu: 15.04.2018 00.00

YKKÖS- ja kakkossijat Evulle Ruotsin Nations Cupista


Jälleen voi liittää yhden hienon kiekkokokemuksen nollavitosten vuosikirjaan. Lentäen Tukholmaan ja lautalla pois mitalit kaulassa. Joukkue on tottunut pärjäämään turnauksissa ja hyvinhän tässäkin jälleen oteltiin. Ottelut sujuivat kummaltakin peliryhmältä lähes perinteisen kaavan mukaan..

Bluen peliryhmä eteni voitokkaasti aina finaaliin saakka, jossa vastaan asettui edellisenä päivän jo kertaalleen selätetty Nacka. Loppuottelussa Nacka siirtyi johtoon, mutta Bluen pojat halusivat päättää kautensa turnausvoittoon ja kovalla työllä väänsivät ruotsalaiset lopulta nurin maalein 2-3

Redin peliryhmä aloitti turnauksen reilulla tappiolla, mutta pesi tämän jälkeen kasvonsa ja eteni ilman tappioita finaaliotteluun kohdatakseen uudelleen ensimmäisessä ottelussa kylvyn antaneen ECH:n. Tällä kertaa oltiin valmiimpia ja kiekko kulki tasaisesti aina toisen erän alkuun saakka, minkä jälkeen ruotsalaiset veivät pelin selvästi maalein 6-2.

Näin pelattiin.

Kausi alkaa olla paketissa ja pojat taas pykälän verran pitempiä. Tästä on hyvä suunnata kesätreeneihin ja erilaisten palloilulajien pariin.

Seuran uusimmat