EVU A, Nuorten Aluesarja

RW - EVU A   5 - 5

Malmi

Red Wings A - EVU A

EVU A kauden avausottelussa paljon sairaspoissaoloja myös. Maalivahti ja 3 kenttäpelaajaa saatiin lainaksi ja todellisiksi vahvistuksiksi KiVa B2 joukkueesta. Olkkola, Räty, Jordan ja YH toivat oman panoksensa peliin ja se näkyi kentällä loistavina torjuntoina ja tehopisteinä! EVU A kiittää ja kumartaa. Peli alkoi takkuillen, ekä erä meni Redareitten viedessä erän 2-0, ja toinen maali vielä AV. Toka erä 1-1 ja EVU pääsi peliin mukaan, Kake syötti ja Lada tuikkas mustan maaliin. Kolmas erä olikin jo sitten ihan jääkiekon näköistä. Kaukalossa nähtiin onnistumisia molemmilta joukkueilta. 3-2 maalista vastasi YLI-HANKALA Risto, OLKKOLA Miska ja Häykkä. 3-3 Lada, Nipa. Redari meinas karata parilla maalilla voittoon, mutta EVU ei antanut periksi, pelin ollessa 5-3 Keränen tykitti Ladan syötöstä 5-4. Tasoitusmaalin tehtaili puolestaan Häykkä, Jolle ja OLKKOLA Miska. Peli päättyi lukemiin 5-5 ja pisteet jakoon:)

Torjunnat pelissä 31-36