Miehet Välieriin, vastaan Riihimäen Nikkarit
Julkaistu: 07.03.2018 00.00

ISO W - EVU Välieriin !

Maanantainen primetime ottelu Myyrmäessä tarjosi kuin tarjosikin yli satapäiselle katsomolle herkkua koko rahan edestä.

Hallin käytävillä paljon spekuloitu IsäJaPojat -kenttä starttasi otteluun vauhdikkaasti. Kentän isähahmo J.Valerius siirsi mustan pussiin molempien poikien, Erosen sekä Aheriston syötöstä jo ottelun toisella minuutilla. Tuttuun tapaan EVUn diisseli ei kuitenkaan ollut kokonaan lämmin. Ajassa 10:24 vieraat siirtyivät jo 1-3 johtoon.

Yskimiset sikseen - Kapteeni Luhta päätti heiluttaa tahtipuikkoa seuraavan kerran vaik 1,5 minuuttia myöhemmin. Tästä viimeistään lähti kotijoukkueen yskinyt kone käyntiin ja erän loppuun naulattiinkin vielä kahteen kertaan. Ensin ajassa 17:11 koko Myyrmäen oma Vennu Penttilä laittoi vanhan Torspon mutkalle ja kiekko siniviivalta takakulmaan. 19:59 kellossa ja J. Siepon vuoron siirtää Haikaraisen ja Toikkasen syötöstä kiekko pussiin - tauolle 4-3 lukemissa.

Toinen erä olikin täysin kotijoukkueen. 4. kentällä kovaa painellut EVU meni menojaan heti alussa kun Ilkka Hakkarainen siirsi minuutin pelin jälkeen kotijoukkueen jo 5-3 johtoon. Erän aikana nähtiin myös mahdollisesti koko divarihistorian upein ylivoimamaali kun EVUn oma kasvatti Tuomas Lautaniemi laittoi takakulmilta ranteet lukkoon ja kiekko takatolpan kautta upeasti sisään. Huhut toki kertovat että kohteena oli etuylänen.

Taukolukemat 8-4 viimeisteli alivoimalla koko sarjan ylivoimaisesti kuumin maaliruisku Niklas Haikarainen.

Viimeiseen erään raitapaidat tarjoilivat yhteensä 8 minuuttia jäähyjä ja molemmat joukkueet taistelivat vuorotellen alivoimaisena. Viimeinen sinetti Karhu-Kissojen kaudelle tuli ajassa 58.32, kun Kapteeni Luhta siirsi kiekon alivoimalla tyhjään maaliin. Joukkueen senioreihin kuuluva Teemu Toikkanen kaunisteli lukemia vielä sekuntti ennen loppua nollakulmasta - loppulukemat 11-7 kotijoukkueelle. EVU SEMIFINAALEIHIN!

Koko joukkueen puolesta suuret kiitokset KAIKILLE katsomoon. Jälleen kerran onnistuttiin rakentamaan hassunhauska melkein 200 hengen jääkiekkotapahtuma 3. divisioonan ympärille. Erikoismainnin ansaitsee myös seuran vakiokuuluttaja DJ Tsupari. Pelin jälkeen käytävillä uumoiltiin herran perään myös tulevissa peleissä!

Seuraavana EVU lähtee metsästämään voittoa välieristä Vastaan asettuu joko Riihimäen Nikkarit tai Joukkue IF Espoosta. Ottelupari varmistuu 7.3. pelattavassa ottelussa ja Toimisto lupaa tiedottaa tulevan otteluaikataulun asap!

-> 1. Ottelu Riihimäellä 9.3. Perjantaina kello 18:40. HUOM liput 5€, ilmeisesti korttimaksu toimii

2. Ottelu Myyrmäessä 12.3. Maanantaina kello 19:30