EVU B, B-nuorten Alueliiga, lohko 2

KY-80 B - EVU B   0 - 6

Hamina

EVU B Haminan pisteet tuotiin kotiin!

Haminassa vastassa oli KY-80. Hallilla oli kansainvälinen tunnelma, saman päivän aikana pelattiin Suomi - Valko-Venäjä - Venäjä turnaus. Turnauksen välissä kohtasivat KY-80 B ja EVU B ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Toikkanen aloittaa Evun maalilla. Ketjut menevät uusiksi Sepin ja Santun sairastuttua. Hallin puitteet ovat hyvät, katsomoon on kerääntynyt sankoin määrin kannattajia. Kotikatsomo on varustettu ihan megafonilla! Hienoa olla näin vastaanotettu joukkue:) Erä alkaa vastustajan jäähyillä, Evun ylivoima ei toimi...0-1 lukemat tasakentällisin Kaken esityöstä Ladalle. Alivoima sitävastoin toimii, Koponen 0-2 .Loppuerän tilastomerkintöihin ei mahdu kuin jäähyjä. Toinen erä alkaa KY:n jäähyllä, ylivoimalla Lada kuittaa Kaken ja Benlakin avustuksella lukemat 0-3. Tilastoihin taas jäähyjä, erän loppuun Kake ja Lada luuttuaa Kopolle sileän jään, lukemat 0-4. Tinolla huippu peli maalilla, torjuntoja toiseen erään 9-17. Kolmanteen erään lähdetään hyvällä vireellä, Ladalle kypäräinen, Benlak ja Toba avustaa. Erän loppuun ei mahdu kuin kaksi merkintää, Lada avittaa loisto syötöllä ja Toba kuittaa erän 0-2 ja samalla ottelun 0-6. Tinolle torjuntoja vikassa erässä 9, kaikki kriittisiä ja varmaotteisesti hoidettuja. Tinolle 0 peli !!!!