EVU B, B-nuorten Alueliiga, lohko 2

Kajastus B - EVU B   3 - 7

Kontiolahti

Pisteet kotiin Kontiolahdelta!!!

EVU B ensimmäinen pitkän matkan pelireissu Kontiolahteen tarjosi oikean jännitysnäytelmän jossa loukkaantumisilta ei selvitty. Ensimmäinen erä alkoi ja jatkui nihkeästi. Ode aloittaa maalilla, Koponen kuittaa erän puolessa välissä avausmaalilla 0-1. Hetkeä myöhemmin Kajastus tasoittaa 1-1. Kakkoserä mennään ihmetellessä vierasta hallia, Kajastus ottaa johtoaseman, lukemat 2-1. Kolmas erä alkaa Kajastuksen 3-1 maalilla. Pukukopissa on tehty selkeä suunnitelma kolmannen erän kulusta, kaimapari Alex Benlak tekee pelin kääntävän maalin Alex "Slebe" Chlebnikovin syötöstä 3-2. Loppuerä onkin EVU:n hallintaa. Kapteeni maalaa jälleen, Ladan esityöstä on helppo tehdä 3-3 tasoitus. Benlak ja Kake taiteilee kiekon Ladalle ja lukemat 3-4, maali on ylivoima maali. Hyde ja Koponen, lukemat 3-5, Sepi kuittaa Sakun syötöstä taululle 3-6. Loppuhuipennuksesta vastaa Benlak, Kake ja Lada, erä ja ottelu voitto! Tseppiä Rikulle, tätä kirjoittaessa ei vielä tietoa miten pahasti käsi kärsi, Joensuuhun sairaala reissu...