EVU B, B-nuorten Alueliiga, lohko 2

Blues EKS B - EVU B   5 - 11

Laaksolahti

B-nuorten Alueliigan avaus sujui mallikkaasti!!!

B-nuorten Alueliigan avaus sujui EVU B:n osalta hienosti. Blues EKS B - EVU B lopputulos vauhdikkaassa pelissä 5-11. Sarjan avauspisteet Myrtsiin. Ensimmäinen erä oli todella vauhdikas. Ladalta avausmaali kun peliä oli pelattu 3 minuuttia. Miko, Hyde, Tumppi 0-2, niinikään 0-3 Miko, Hyde käsialaa. Jirillä nsimmäinen sarjaottelu EVU:n pelipaita päällä, syöttö Jiriltä ja Kake maalaa lukemat 0-4. Tume ja Santtu syöttävät, Koponen kiittää ja lukemat Bluesin tehtyä avausmaalin hetkeä aikaisemmin 1-5. Nipa ja Hyde 1-6, joukkueen kapteeni päättää erän komeasti 1-7, toinen erä ja kolmas meni tasan. Lopputulos 5-11. Jiriltä hyvä avaus, Mikolle kypäräinen ja monta muuta onnistumista nähtiin launantai iltana Laaksolahdessa. Odella peli kulki, tolppien välissä nähtiin aivan ilmiömäisiä torjuntoja. Ottelun torjunnat EKS LINDROOS Oscar 13 + 7 + 14 = 34 EVU YRJÖLÄ Ossi 9 + 16 + 14 = 39 Seuraava sarjapeli on sunnuntaina 15.1 kello 15:20 Myyrmäessä. Vastaan luistelee Jää-Tiikerit Mäntsälästä, tervetuloa kannustamaan EVU B voittoon!